Octopus was just one of the spectacular dishes served as part of a southern Italian menu created by Evo Kitchen + Bar this week in Portland, Maine.

The occasion was a wine dinner featuring the wines of Cantele and Librandi (from Calabria).

From left below, that’s Paolo Librandi, Paolo Cantele, Gianni Cantele, and Kelly Nelson, Evo’s general manager Kelly Nelson.

What an amazing night between the flavors of Calabria and Puglia, a wonderful group of food and wine lovers, and the superb staff at Evo where the food (as you can see from the photo above) was as beautiful as it was tasty.

Thank you, Evo, for such a wonderful night in Portland!

Top image via the Evo Facebook.

Utilizziamo i cookie per offrirti la migliore esperienza online. Cliccando sul tasto ACCETTO abiliti i cookie del sito in conformità con la nostra politica sui cookie.

Privacy Settings saved!
Impostazioni

Quando visiti un sito Web, esso può archiviare o recuperare informazioni sul tuo browser, principalmente sotto forma di cookies. Controlla qui i tuoi servizi di cookie personali.

Questi cookie sono necessari per il funzionamento del sito Web e non possono essere disattivati nei nostri sistemi.

Per utilizzare questo sito web usiamo i seguenti cookie tecnici necessari: %s.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services