We couldn’t have been more thrilled to read this Wine Enthusiast story on pairing rosé wines with steak by rising-star wine writer Jacy Topps.

“Nicely structured,” she writes, “a Negroamaro rosé flaunts aromas of dark berries and licorice, and has a spicy, tannic finish. Cantele’s Negroamaro Rosato is a great top sirloin pairing.”

Jacy is one of the wine world’s brightest new voices and we loved how she riffed on one of our favorite food and wine pairings.

Click here for the complete article and review.

Utilizziamo i cookie per offrirti la migliore esperienza online. Cliccando sul tasto ACCETTO abiliti i cookie del sito in conformità con la nostra politica sui cookie.

Privacy Settings saved!
Impostazioni

Quando visiti un sito Web, esso può archiviare o recuperare informazioni sul tuo browser, principalmente sotto forma di cookies. Controlla qui i tuoi servizi di cookie personali.

Questi cookie sono necessari per il funzionamento del sito Web e non possono essere disattivati nei nostri sistemi.

Per utilizzare questo sito web usiamo i seguenti cookie tecnici necessari: %s.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services